Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE

PROIZVODI: MOBILNE DROBILICE – BUBANJSKE DROBILICE

Opis proizvoda

Mašina za drobljenje Skorpion 280 SDBG je namenjena za drobljenje, odnosno usitnjavanje; oblića granja, panjeva i debla sa prečnikom do 180 mm.

Skorpion 280 SDBG je mobilna mašina za usitnjavanje sa dobošom. Korišćenje sklopa za sečenje sa tri noža za sečenje na kolutu te ugrađeno sito omogućavaju da se dobije rezance sa visokom ujednačenošću veličine. U mašini je primenjen sistem uvlačenja drveta koji se sastoji od ograđenoj na obrtaču zubčane rolne koja uvlači i dotiska drvo prečnika 280 mm i stola za utovar sa zubčastom gusenicom dužine 680 mm, ispred koje ima ručno sklapan poklopac za utovar. Rolnu i gusenicu napaja sistem hidrauličnih motora sa hidraulične pumpe montirane na mašini. Iseckani materiјal se izbacuјe preko obrtnog kanala koјi može da rotira 360° u odnosu na kućište.

Pogodski sistem čini 4-cilindrični, tekućinom hlađeni dizel motor snage 25 KS zaštitnom maskom. Mašina ima 40-litarski rezervoar za gorivo, koji omogućuje nekoliko sati rada mašine na terenu.

Mašina za drobljenje Skorpion 280 SDBG poseduje evropsku homologaciju koja omogućuje registrovanje mašine i dozvolu za saobraćaj. Konstrukcija mašine montirana je na jednoosovinskom šasiju, opremljenom u inercijalnu i parking kočnicu a takođe kuku (kugličastu ili sa okcem) za šlepovanje. Oblik mašina, specijalna prikolica, omogućuje  brzo premeštanje između radnih lokacija.

Skorpion 280 SDBG opremljen je u moderno putno osvetlenje LED.

Skorpion 280 SDBG standardno je opremljen u najmoderniji u Evropi sistem No-stress. Sistem taj automatski sprečava pretovar pogonskog sistema zahvaljujući vremenskom zaustavljanju sistema za utovar. Sistem pozvoljava na mnogo jednostavan način promeniti opcije rada mašine i prilagoditi ih individualnim potrebama. Program nazvan:  „krupno drvo” i „sitno drvo” omogućuje brzu promenu načina rada uređaja. Tako da je mnogo jednostavno prilagoditi rad mašine aktualno usitnjavanom materijalu, zahvaljujući čemu raste njegova efikasnost. Sistem taj je ugrađen u brojač moto/satova.

Otpadni drvni materijal može da se nameni za energetski materijala za sagorevanje, sirovinu za proivodnju ploča za nameštaj ili za dalju preradu u mlinovima młotkowych.

Nabavka mašine sa sečenje drva Skorpion 280 SDBG je optimalno rešenje za firme i preduzeća, koje razvijaju svoje poslovanje u modernom i ekološkom pravcu.

 

Tečnički podaci

MODEL UREĐAJA

SKORPION 280 SDBG

Gabariti (duž. x šir. x vis.) [mm] 3750 (4460)* x 1810 x 2400 (3100)*
Težina [kg] 1620
Prečnik ulaznog materijala-grana [mm] 180
Broj noževa 3 za sečenje + 1 potporni
Brziana dodavanja [m/min] do 22
Kapacitet drobljenja [m3/h] do 10
Širina drvne sečke [mm] do 25 mm, ovisno o materijalu
Način dodavanja materijala rolna i gusenični uvlakač hidraulički
Prečnik bubnja [mm] 420
Dimenzija ulaznog grotla (šir. x vis.) [mm] 265 x 190
DZINĒJA TEHNISKIE DATI
Model motora KOHLER-Lombardini KDW 1404
Zapremina [cm3] 1372
Snaga motora [KM] 25
Vrsta hlađenja tekućina
Vrsta goriva dizel
Zapremina rezervoara goriva [l] 40
Palenje električno
()* - Dimenzije nakon rastavljanja u radni položaj tokom rada.

 

Standardna oprema:
  • Rezervni točak.
  • Ispusna cev sa spužastim okretačem 360°, deflektor.
  • Moderno putničko osvetlenje LED.
  • Sopstven hidraučni sistem.
  • Sistem protiv prekomernog opterećanja No–stress sa brojačem motosatova.

POSTAVITE PITANJE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
vrh strane