Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
POGLEDAJTE SVE PROIZVODE

PROIZVODI: TRAKTORSKE DROBILICE – BUBANJSKE DROBILICE

Opis proizvoda

Mašina za drobljenje Skorpion 280 RB je namenjena za drobljenje, odnosno usitnjavanje; oblića granja, panjeva i debla sa prečnikom do 180 mm.

Skorpion 280 RB je mobilna mašina za usitnjavanje sa dobošom. Korišćenje sklopa za sečenje sa tri noža za sečenje na kolutu te ugrađeno sito omogućavaju da se dobije rezance sa visokom ujednačenošću veličine.Iseckani materiјal se izbacuјe preko obrtnog kanala koјi može da rotira 360° u odnosu na kućište. Mašina ima sistem oslonaca na tri tačke, a namenjena јe za rad sa traktorom snage motora min. 60 KS. Pogon se prenosi preko vratila za prenos snage s traktora.

Mašina za drobljenje je opremljena hidrauličkim pogonskim sistemom za pogon valjaka, koje pokreće sopstvena hidraulična pumpa, dok traktor služi samo kao pogonska jedinica samog sistema za usitnjavanje.

Skorpion 280 RB standardno je opremljen u najmoderniji u Evropi sistem No-stress. Sistem taj automatski sprečava pretovar pogonskog sistema zahvaljujući vremenskom zaustavljanju sistema za utovar. Sistem pozvoljava na mnogo jednostavan način promeniti opcije rada mašine i prilagoditi ih individualnim potrebama. Program nazvan:  „krupno drvo” i „sitno drvo” omogućuje brzu promenu načina rada uređaja. Tako da je mnogo jednostavno prilagoditi rad mašine aktualno usitnjavanom materijalu, zahvaljujući čemu raste njegova efikasnost. Sistem taj je ugrađen u brojač moto/satova.

Dobiјeni materijal sečka može da se koristi za direktno sagorevanje u pećima, za proizvodnju komposta, za ukrasne svrhe, a usitnjavanjem u udarnom mlinu dobiјa se sirovine za proizvodnju briketa i peleta.

 

Tečnički podaci

MODEL UREĐAJA

SKORPION 280 RB

Gabariti (duž. x šir. x vis.) [mm] 1775 x 1980 (2700)* x 2250 (3050)*
Težina [kg] 1100
Prečnik (debljina) grana [mm] 180
Broj noževa 3 za sečenje + 1 potporni
Brziana dodavanja [m/min] do 22
Kapacitet usitnjavanja [m3/h] do 10
Širina rezanca [mm] do 25 mm, ovisno o materijalu
Način dodavanja hidraulični dodavač
Prečnik bubnja [mm] 420
Sito [mm] 30x30 ili 50x50
Dimenzija grotla (šir. x vis.) [mm] 265 x 190
Vrsta pogona sa pogona traktora

()* - dimenzije po rasklapanju.

 

Standardna oprema:
  • Ispusna cev sa spužastim okretačem 360°, deflektor.
  • Vratilo za prenos snage.
  • Sopstven hidraučni sistem .
  • Sistem protiv prekomernog opterećanja No–stress sa brojačem motosatova.

POSTAVITE PITANJE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
vrh strane